Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant ikke propan - eksplosjonsfare avlyst

Tomannsbolig i Lier overtent. Full naboalarm etter varsel om propan i garasjen.

 AVSPERRET:  Politiet passer på at naboer og en stor mengde skuelystne holder seg på trygg avstand fra den overtente, eksplosjonsfarlige tomannsboligen i Reistadlia.  FOTO: VEGARD M. AAS, PRESSE 3.0
AVSPERRET: Politiet passer på at naboer og en stor mengde skuelystne holder seg på trygg avstand fra den overtente, eksplosjonsfarlige tomannsboligen i Reistadlia. FOTO: VEGARD M. AAS, PRESSE 3.0 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Brannvesenet i Drammensregionen har bedt om hjelp fra kolleger i nabokokommunene i forbindelse med en kraftig husbrann i en tomannsbolig midt i et boligfelt i Reistadlia i kveld.

- Det ble tidlig vurdert som fare for at brannen kunne spre seg til nabohus. Derfor ba brannvesenet om assistanse. Etterpå fikk brannvesenet vite at det skal være lagret propan i en garasje ved det brennende huset.

-Derfor er det eksplosjonsfare, og naboer blir bedt om å holde seg unna, opplyser operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Ikke propan likevel Ved 20-tiden avlyste brannvesenet eksplosjonsfaren.

- Brannvesenet har nå vært inne i garasjen og fått konstatert at det ikke er lagret propan der. Det var en melder som varslet om mulig propanlager, og derfor ble det ikke tatt noen sjanser, sier operasjonsleder Hunshamar til Dagbladet.

Tomannsboligen er overtent, og brannvesenet arbeidet fortsatt for fullt ved 20-tiden.

Huset er totalskadd, og det er fortsatt mye røyk i boligområdet.

Ingen skadd Det bor fire personer i huset, men ingen er skadd.

- Mor, far og en liten datter bor i den ene leilighet.  Mor og datter var hjemme og kom seg ut.  Far var ikke hjemme. Det var heller ikke en kvinne som bor i den andre boligen, sier Hunshamar.

Det var en nabo som meldte fra om brannen klokka 17.54, og røyk og flammer har vært synlig over store deler av Lier og Drammen.

Spyler nabohus Politiet kjenner foreløpig ikke brannårsaken.

Ifølge Drammens Tidendes nettutgave spyler brannmannskapene vann på nabohusene for å sikre at brannen ikke sprer seg i det tettbodde området.

 EKSPLOSIVT:  Den første brannmeldingen fra Reistadlia kom fra en nabo klokka 17.54. Tomannsboligen var raskt overtent. FOTO: VEGARD M. AAS, PRESSE 3.0.
EKSPLOSIVT: Den første brannmeldingen fra Reistadlia kom fra en nabo klokka 17.54. Tomannsboligen var raskt overtent. FOTO: VEGARD M. AAS, PRESSE 3.0. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling