Fant kameraten blodig og død

Kripos har nå avsluttet arbeidet på åstedet i Hønefoss der en 35 år gammel mann ble funnet blodig og død i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen ble funnet i 16.00-tida onsdag ettermiddag, og politiet søkte bistand fra Kripos ettersom dødsfallet karakteriseres som mistenkelig.

- Vi gjør nå en del undersøkelser på stedet. Blant annet avhører vi flere personer som har vært i huset, sa Erik Bergan, operasjonsleder i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no i går ettermiddag.

Kriminalteknikerne fra Kripos ble sent i går kveld ferdige med undersøkelsene på åstedet, og den drepte mannen ble sendt til obduksjon.

Mannen ble funnet i det som skal være hans egen leilighet, i et hus eid av kommunen. Det er flere leiligheter og hybler i huset.

- En bekjent av avdøde ringte oss, og fortalte at kameraten skulle ligge skadd i leiligheten. Da vi kom til stedet var han livløs, sier Bergan.

- Omstendigheter på stedet gjør at vi undersøker dette som et mistenkelig dødsfall. Vedkommende er ikke identifisert, og vi kjenner verken dødsårsak eller dødstidspunkt, sier Gunn Iren Midtbø, jourhavende jurist i Nordre Buskerud politidistrikt.

Den drepte skal tilhøre et narkotikamiljø i Hønefoss.

Mistenkelig dødsfall: En 35 år gammel mann ble i går etetrmiddag funnet død i sin egen bolig i Hønefoss sentrum. Politiet betenger dødsfallet som mistenkelig.