Fant kameraten død - falt 15-20 meter

En mann i 20-åra er død etter fall i Ringerike lørdag kveld.

DØDSFALL: Mannen ble erklært død natt til søndag etter fallet i Mørkgonga naturreservat. Det er bratt og krevende terreng på stedet. Foto: Ole Edvin Tangen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En person er erklært død etter å ha falt ned en skrent i Ringerike lørdag kveld, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Den avdøde er en mann i 20-åra og skal ha vært på tur med flere venner da hendelsen skjedde, ifølge Ringerikes Blad. Rundt 23.30 ringte turfølget politiet etter å ha mistet kameraten.

- Det var 11 personer på tur. De satt rundt et bål da noen oppdaget at en av dem var borte. Etterforskningen viser at han har falt 15-20 meter, opplyser operasjonsleder Ole Kamben i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet søndag formiddag.

– Antakelig har mannen gått for å urinere og ramlet ned en bratt skrent eller juv. Et uhell, rett og slett, sa operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt til Ringerikes Blad i natt.

Hendelsen skjedde i Mørkgonga naturreservat, som er et svært populært turmål. Den siste delen av turen går gjennom et bratt juv. Turfølget skulle overnatte i terrenget.

– Mens kameratene har oss på tråden finner de den savnede, forteller Mørch.

Det ble rekvirert et Seaking-helikopter til stedet, men mannens liv sto ikke til å redde. Politiet er i ferd med å varsle hans pårørende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer