Fant kjellervindu knust

Da den drepte kvinnens fraseparerte mann skulle levere parets to barn søndag kveld fikk han ikke svar fra huset, men fant kjellervinduet knust.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da politiet brøt seg inn i huset like før klokka 21 i går kveld, fant de den 29-åringen tobarnsmoren død.

Politiet i Haugesund kunne i ettermiddag ikke gi noen opplysninger om funn de har gjort i huset. De vil heller ikke si om kvinnen hadde ytre skader.

- Det er klart at det etter all sannsynlighet dreier seg om et drap, sier politiadvokat Thor Buberg ved Haugesund politistasjon. Han bekrefter at den døde kvinnen bodde i huset, men den formelle identifikasjonen er ikke foretatt ennå.

Politiet har avhørt en rekke vitner, og foretatt en rundspørring i boligområdet. Buberg ber vitner om å melde seg dersom de har observert noen bevegelser i området fra lørdag kveld til søndag kveld.

Hørte bråk fra huset

Kvinnen er ennå ikke obdusert, og det er derfor usikkert når drapet har funnet sted. Naboer har forklart at de har hørt bråk fra huset, eller området rundt huset mellom klokka 3.00 og 5.00 natt til søndag.

- De har forklart at de har hørt singling og at dette har skjedd to ganger natt til søndag, opplyser Buberg til NTB.

Haugesundspolitiet har fått bistand av tre tekniske etterforskere fra Kripos, og i ettermiddag kommer ytterligere tre etterforskere som skal bistå med den taktiske etterforskingen.

«Fredelig person»

Den dreptes bolig ligger i et rolig boligområde med mange småbarnsfamilier. Kvinnen er karakterisert som en fredelig person. Lørdag kveld var de to barna hennes hos faren sin, og 29- åringen var med som natteravn i Haugesund sentrum.

Natt til søndag gikk kvinnen natteravn i Haugesund sentrum. Hun gikk av vakt ved 02.30-tida.

Det er så langt den siste sikre observasjon som er gjort av kvinnen. En eller annen gang mellom klokka 02.30 til 20.45 møtte hun drapsmannen.

Så langt er ingen mistenkt for drapet.