Fant kjønnshår i puddingen

Det er ingen spøk å være fangevokter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En betjent ved Townsville-fengselet i Australia ble utsatt for langt verre ting enn hår i suppa, da han var på vakt forrige lørdag. Det var under desserten, bestående av sjokoladepudding, at han gjorde den lite tiltalende kjønnshår-oppdagelsen, melder The Advertiser.

Og bedre skulle det ikke bli ikke da de innsatte innrømmet at maten de hadde laget for fangevokterne, også inneholdt spytt og urin. Tallerknene puddingen ble servert på, hadde i tillegg fått en omgang mot kokkenes kjønnsorganer.

Ble syke

Det er vanlig praksis, og en del av rehabiliteringsfasen, at betrodde innsatte lager mat til fangevokterne. De tre som lagde mat sist lørdag, har - kanskje ikke så overraskende, fått fyken fra kjøkkenet.

Ifølge The Advertiser har foreningen for fengselsvoktere i Queensland uttalt at avdelingen bør sørge for at vokterne får blod- og helsesjekk på deres bekostning. Talsmann Brian Newman sa også at de innsatte burde få strengere tilsyn når de lager mat til betjentene.

- Minst to betjenter har blitt sykemeldt i frykt over det de har blitt utsatt for og spist. De er fysisk syke over tanken på hva som er blitt gjort med maten deres, sa Newman.