Fant kniv i pølsa

Kristoffer (13) var sulten og ba mor stanse på bensinstasjonen for å kjøpe pølse. Kort etter var han millimeter fra å svelge et 2,5 cm langt knivblad som skjulte seg mellom pølsa og brødet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristoffer Gjestvangs spisepausen kunne lett fått fatale følger.

- Jeg hadde aldri forventet at man kunne finne noe slikt i pølser. Han kunne jo ha kuttet seg opp i munnen eller halsen, sier Kristoffers mamma, Anne-Randi Hanssen.

Hamburgerpølsa med grønn salat og brød kjøpte de for 29 kroner på Shell Select på Mørkved i Bodø.

Kniven løsnet

Betjeningen på bilsenteret vet ikke hvordan knivbladet, som stammer fra en tapetkniv, kan ha kommet i maten. En teori er at de ansatte kutter opp salatposer med en tapetkniv, og at knivbladet kan ha løsnet og blandet seg med salaten.

- Uff, dette var skrekkelig og jeg må bare beklage, sier informasjonssjef Per Anders Owren i Shell Norge.

Selskapet selger 15 millioner pølser i året, og han har aldri hørt en liknende historie.

- Vi vil sjekke opp dette nøye, og gjennomgå våre rutiner. Det er viktig for oss å sannsynliggjøre hva som kan ha skjedd og i hvilket ledd, sier Owren.

Ikke mer pølser

Kristoffer fikk en unnskyldning og sine 29 kroner tilbake da han kontaktet stasjonen og viste fram pølsa.

- Men, jeg kommer ikke til å spise pølse på lang tid etter dette, og i hvert fall ikke hamburgerpølser fra Shell, sier Kristoffer.

FARLIG FRISTELSE: - Jeg kommer ikke til å spise pølse på lang tid etter dette, og i hvert fall ikke hamburgerpølser fra Shell, sier Kristoffer Gjestvang.