TERROR: Det er funnet kokain, elleve telefoner og 2 600 euro i kontanter hjemme hos en av dem som er pågrepet etter massakren i Nice. Foto: AP / NTB scanpix
TERROR: Det er funnet kokain, elleve telefoner og 2 600 euro i kontanter hjemme hos en av dem som er pågrepet etter massakren i Nice. Foto: AP / NTB scanpixVis mer

Fant kokain hjemme hos mistenkt i Nice

Fransk politi fant kokain, elleve telefoner og 2600 euro i kontanter hjemme hos en av dem som er pågrepet etter massakren i Nice.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politiet ble narkotikaen, telefonene og pengebeløpet, som tilsvarer drøyt 24 000 kroner, funnet hjemme hos en albansk mann.

Den albanske mannens kone ble søndag også arrestert, men ble sluppet fri ikke lenge etter.

Mannen er en av seks som er pågrepet etter at 31 år gamle Mohamed Lahouaiej-Bouhlel torsdag kjørte ned og drepte 84 mennesker på strandpromenaden i Nice.

Tre av de pågrepne ble mandag flyttet til den franske etterretningstjenestens hovedkvarter i Paris og kan bli tiltalt for terrortilknytning, opplyser franske sikkerhetskilder.

Hvilken forbindelse den albanske mannen har til Lahouaiej-Bouhlel er ikke kjent, men franske medier har tidligere meldt at et albansk par var pågrepet, mistenkt for å ha forsynt gjerningsmannen med våpen.

Tunisieren Lahouaiej-Bouhlel ble skutt og drept av fransk politi, men først etter å ha kjørt i 2 kilometer gjennom folkemengden som feiret den franske nasjonaldagen på strandpromenaden i Nice.

(NTB)