Fant kondom i suppa

Saksøker restaurant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

48 år gamle Laila Sultan og tre av hennes venner har saksøkt McCormick & Schmick's Seafood Restaurant i Irvine i California etter en særdeles uappetittlig middag, melder The Los Angeles Times.

Kvinnen nøt en porsjon kremet muslingsuppe da hun plutselig kjente noe gummiaktig mellom tennene. Hun spyttet det ut og oppdaget til sin forferdelse en opprullet kondom i suppa. Da skal hun allerede ha spist en bit med liknende konsistens.

- Jeg trodde det var blekksprut eller en reke eller noe, så jeg tygde på en til, sier Sultan til tv-stasjonen KCAL-TV.

48-åringen tilbrakte de påfølgende 15 minuttene med å kaste opp på et av restaurantens do.

Den uheldige kvinnen har etter opplevelsen gått til psykiater og blitt medisinert mot angst og depresjon. Søksmålet mot sjømatkjeden fra Sultan og hennes venner kommer for retten i januar.

Kjeden har på sin side rettet et søksmål mot muslingleverandøren sin, men en dommer har avvist dette søksmålet. I den kommende rettssaken vil kjeden hevde at hverken restauranten eller personalet var kilden til kondomet i suppa.

- Enten kom det fra de fire kvinnene, eller så var det en morsomhet fra en av de andre gjestene, sier kjedens advokat, Patrick Stark, til The Los Angeles Times. Han legger til at kondomet var åpenbart ubrukt.

Kvinnene, som alle spiste samme type suppe, har på sin side testet seg for hiv. Testene var negative.

Illustrasjonsfoto: SCANPIX