Fant lik i sjøen

Tenåringsguttene spøkte med at det som så ut som en stein i vannet var et lik. Det var det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to guttene hadde vært på fisketur i Melaren utenfor Stockholm da de var på vei tilbake til brygga på Flottsbro campingplass i går. De trodde de hadde gått på grunn da de støtte borti noe de trodde var en stein, og gikk opp til restauranten på campingplassen for å spise.

- Vi spøkte på veien til restauranten om at det var et lik som lå i vannet, sier en av de 14 år gamle guttene til Aftonbladet.

Et hundretalls barnefamilier koste seg på den populære stranden like ved brygga, og da guttene kom tilbake til brygga så de at det ikke var en stein de hadde vært borti med båten.

- Da vi gikk tilbake til brygga og så litt nøyere etter, så vi at det så ut som en statue eller dokke.

Guttene bestemte seg for å dytte på liket med en pinne, og da de så hårtustene duppe i vannskorpa skjønte de at det virkelig var et lik.

- Det var ekkelt, sier guttene til avisa.

Politiet var raskt på plass da guttene fikk gitt beskjed om det makabre funnet, og brannvesenet måtte hjelpe til å berge liket som sannsynligvis har ligget en stund i sjøen. Foran øynene på mange av familiene som badet like i nærheten.

- Vi har foreløpig ingen mistanker om noe kriminelt, men vi får avvente obduksjonen, sier vakthavende ved Søderortspolisen. Sannsynligivs er den døde en mannsperson.