Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant lik i sumpen

Letemannskaper fant i kveld et lik i et sumpområde vest på Karmøy. En 43 år gammel mann forsvant i det samme området søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var mannskaper fra Røde Kors som fant liket i et sumpområde ved Tjøsvollvatnet i nærheten av Åkrahamn på Karmøy. Ifølge politiet er det for tidlig å si noe om dødsårsaken.

- Liket ble funnet i et særdeles utilgjengelig område, sier politioverbetjent Bjarne Skådel ved Karmøy lensmannskontor til NTB.

Mannskaper fra politiet og Røde Kors lette i dag i området rundt Åkrahamn vest på Karmøy etter 43-åringen Per Ove Vea som har vært savnet etter at han sist ble observert søndag morgen.

Politiet vet ennå ikke om det er den savnede 43-åringen som nå er funnet, men sier til NTB at det ikke er meldt om andre savnede i området. På grunn av det vanskelig tilgjengelige området, var liket ennå ikke hentet ut da NTB snakket med politiet ved 19-tida.

- Nå gjelder det å få vedkommende ut, få identifisert ham og sent liket til obduksjon.

En mann og en kvinne ble i dag avhørt av politiet på Karmøy. De to skal ha vært i slåsskamp med Per Ove Vea søndag morgen. Vea ble senere meldt savnet, og er ikke kommet til rette.

Mannen og kvinnen, som begge er i 40-årene, ble pågrepet i går. På grunn av slåsskampen søndag morgen er de siktet for legemsbeskadigelse mot den savnede 43-åringen.

De to skal være bekjente av den savnede. Slåsskampen skal ha funnet sted i huset til de to som nå er siktet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling