Fant lik i taket

Gjemt i taket mellom første og andre etasje fant bygningsarbeiderne rester av det som kan være flere menneskelik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Knut Arne Danielsen (17) var i ferd med å rive taket i det gamle trehuset i Drammen sentrum da han fikk sitt livs sjokk. Sammen med beinrestene lå det blant annet flere klesplagg - og ett par barnesko.

- Knoklene datt bokstavelig talt i hodet på meg, og det luktet stramt av beinrestene. Jeg lette rundt på gulvet, og fant stadig flere knokler. Jeg trodde med en gang at det var rester av et menneske, forteller 17-åringen til Dagbladet.

Fant hodeskalle

Størrelsen på beinrestene tyder på at de stammer fra både en voksen person og ett barn - hvis det virkelig er levninger av mennesker. Knut Arne Danielsen fant også en liten hodeskalle som har ligget gjemt i himlingen mellom første og andre etasje - der det bare er rundt 15 centimeter i høyden.

Politiet i Drammen rykket umiddelbart ut etter at de ble varslet om funnet. Likrestene ble tirsdag sendt til Rettsmedisinsk institutt for analyse.

Svarene vil tidligst foreligge i morgen.

- Jeg kan bekrefte at det er gjort funn av beinrester i forbindelse med oppussing av et gammelt hus. Vi vet ennå ikke hvor gamle disse beinrestene er, eller hva de stammer fra, sier politiførstebetjent Ole Thomas Bjerknes i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer