Fant likdeler i skog

Politiet i Sverige kan stå overfor et nytt parteringsdrap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Litt etter klokka tolv i dag ble det funnet flere likdeler i et skogsområde noen kilometer utenfor Gnesta, mellom Nyköping og Södertälje.

Ifølge den svenska avisa Expressen var liket partert, og  politiet har allerede slått fast at det dreier seg om drap.

Liket skal være en voksen mann. Politiet vil ikke bekrefte at det dreier seg om et parteringsdrap, og sier det kan dreie seg om et lik som er bundet.

- Det var en privatperson som ringte om en mistenkelig pakke. Patruljen som rykket ut så at den inneholdt en kroppsdel som tilhørte et menneske, sier pressetalsmann Leif Engstrand ved Sörmlandspolisen til avisa Aftonbladet.

Funnet ble gjort i nærheten av et boligområde, melder nyhetsbyrået TT.

- Politipatruljen som kom til stedet har rapportert at pakken ikke er så stor at det normalt skal være plass til et helt menneske i den. Teknikere er sendt til åstedet for å undersøke liket, sier Engstrand.

Ifølge politiet er ingen personer som passer signalementet til liket meldt savnet.

- Det er uklart hvor lenge liket har ligget i skogen. Det var snø her inntil nylig, og slikt påvirker nedbrytelsesprosessene, sier Engstrand til Aftonbladet.

FANT LIK: En turgåer fant liket av en mann utenfor Gnesta i Sverige. Det kan dreie seg om et nytt parteringsdrap. Foto: Expressen
FANT LIK: En turgåer fant liket av en mann utenfor Gnesta i Sverige. Det kan dreie seg om et nytt parteringsdrap. Foto: Expressen Vis mer

Det makabre funnet kommer bare to uker etter at politiet fant en søppelsekk med et hode, armer og bein under Centralbron i Stockholm 30. mars.

10. april fant de resten av likdelene.