Fant liket 100 meter fra Lenas hjem. Polititeori: Kidnappet og drept

Har startet drapsetterforskning i Sverige.

SAVNET: Lena Wesström (45) forsvant fra sitt hjem natt til tirsdag. I går ble en død kvinne funnet 100 meter fra 45-åringens hjem, og politiet befarer at det er den savnede kvinnen som er funnet død. Foto: Politiet
SAVNET: Lena Wesström (45) forsvant fra sitt hjem natt til tirsdag. I går ble en død kvinne funnet 100 meter fra 45-åringens hjem, og politiet befarer at det er den savnede kvinnen som er funnet død. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svensk politi tror det er den savnede Lena Wesström (45) som i går ble funnet død i Örebro, og saken etterforskes nå som drap.

- Kroppen har i løpet av søndag foreløpig blitt identifisert som den savnede kvinnen. Politiet har derfor startet en drapsetterforskning, men her et bredt perspektiv på etterforskningen fram til kroppen blir identifisert med større sikkerhet, opplyser politiet i en pressemelding.

Den svenske trebarnsmoren forsvant fra sitt hjem natt til tirsdag, og det har siden da pågått en omfattende leteaksjon etter henne.

100 meter fra boligen

Den døde kroppen ble funnet i 14.30-tida i går av privatpersoner. Funnstedet ligger bare 100 meter fra Lenas hjem. Ifølge Expressen ble kvinnen funnet inntil en støyvegg som skiller boligområdet Hjärsta fra motorveien, E18.

Flere Expressen har snakket med sier de synes det er merkelig at den døde kroppen kan ha ligget så nær Lenas hjem i fire dager, uten å bli oppdaget.

Politiet har jobbet utfra en teori om at 45-åringen ble kidnappet fra sitt hjem natt til tirsdag. Det er flere ting som tyder på at hun ikke forsvant frivillig:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer