Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant livløs kvinne i vannet

Dramatisk ved badeplass i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ambulanse rykket ut til Lutvann nordøst i Oslo etter at en kvinne ble funnet livløs i vannet.

- Vi fikk meldingen 12.34. Det var noen unge gutter som oppdaget kvinnen og meldte fra, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Kvinnen ble funnet ved en populær badeplass og hadde på seg badeklær. Iherdige gjenopplivingsforsøk ga til slutt resultater.

- Ambulansepersonellet holdt veldig lenge på med gjenopplivingen, og det var liv i kvinnen da de forlot stedet. Hun ligger nå kritisk skadd på Ullevål universitetssykehus, sier Hjulstad, som legger til at kvinnens alder og identitet ikke er fastslått.

Det ligger en militærleir i nærheten av funnstedet, men ulykken skal ikke ha noen forbindelse til den.

IHERDIG: Ambulansepersonellet holdt svært lenge på med gjenopplivingsforsøk, som til slutt ga resultater. Foto: SCANPIX
IHERDIG: Ambulansepersonellet holdt svært lenge på med gjenopplivingsforsøk, som til slutt ga resultater. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling