Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant Lykke (2) vandrende gatelangs midt på natta

- Jeg trodde jeg drømte, sier redningsmann Joseph Shorvin Kulass (33).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Lykke Linea Jørgensen (2) ble funnet natt til i dag av avisbudet Joseph Shorvin Kulass, som slo alarm. Heldigvis hadde Bjarte Jørgensen og Heidi C. Næs Bakken merket datterens støvler med navn og nummer, slik at politiet raskt kunne ringe de sovende foreldrene.

«Hei, Pappa» 

Pappa Bjarte Jørgensen trodde ikke sine egne ører da politiet ringte klokka halv tre natt til i dag.  

- Jeg trodde det var noen kompiser som hadde vært sent ute og tøyset med meg, sier han til Dagbladet.no.

- Og da det gikk opp for deg at det ikke var tull?

-Nei, da var det bare å komme seg av gårde så raskt som mulig, sier Bjarte Jørgensen.

På politistasjonen satt datteren i den rosa pysjen, og smilte til ham: «Hei, Pappa», sa hun.

- Hun var litt lei seg, forteller pappa Bjarte. 

I dag har ikke telefonen stått stille hjemme hos Lykkes familie. De har kosekvent sagt nei til å la datteren bli fotografert.

TRODDE HAN DRØMTE: Avisbud Joseph Shorvin Kulass (33) støtte på vesle  Lykke Linea Jørgensen (2) på en parkeringsplass i Lier klokka to i natt, bare iført pysj og støvler. Foto: TORBJØRN GRØNNING
TRODDE HAN DRØMTE: Avisbud Joseph Shorvin Kulass (33) støtte på vesle Lykke Linea Jørgensen (2) på en parkeringsplass i Lier klokka to i natt, bare iført pysj og støvler. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer

Nattas helt

Avisbud Joseph Shorvin Kulass sier han først ikke trodde det var sant da han gjennom bilvinduet så den vesle jenta  vandre i pysj og støvler.

- Kokka var fem på to om natta. Jeg fikk et støkk og ble veldig redd fordi hun var så nærme bilen. Først trodde jeg at jeg drømte, sier Kulass til Dagbladet.no.

Avisbudet kommer opprinnelig fra Sri Lanka. Han overlater samtalen til kusina Selva Varaphan som gjør seg lettere forstått på norsk.

- Joseph løp til den vesle jenta. I bilen fikk hun låne jakka hans fordi hun var så kald. Hun gråt litt, men Joseph sa hun snart skulle få komme til mamma, forteller Selva Varaphan.

Fikk takkemelding

Hun ble selv vekket da Joseph fant den vesle jenta.

- Det var jeg som ringte politiet og fortalte hvor de kunne plukke opp jenta. Klokka ti over tre fikk jeg beskjed om at politiet hadde hentet henne, og litt over klokka fire fikk jeg takkemelding fra jentas mor, forteller Selva Varaphan.

image: Fant Lykke (2) vandrende gatelangs midt på natta
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media