FUNNET: Tidlig i morges ble en mann funnet i en heis i Alby sørvest for Stockholm. Alt tyder på at han har vært der siden fredag. Foto: Google Street View
FUNNET: Tidlig i morges ble en mann funnet i en heis i Alby sørvest for Stockholm. Alt tyder på at han har vært der siden fredag. Foto: Google Street ViewVis mer

Fant mann i heisen. Han har sittet der siden fredag

Mannen er ført til sykehus.

Tidlig mandag morgen ble en mann funnet i en heis i Alby sentrum sørvest for Stockholm.

En person som skulle ta heisen i halv sju-tiden oppdaget at heisen satt fast mellom to etasjer og ringte nødtelefonen. Da de fikk heisen i drift igjen, oppdaget de en mann i 50-åra.

Mannen var så medtatt at det var vanskelig å føre en samtale med ham, men helsepersonalet som ble tilkalt tror han har tilbragt hele helga i heisen.

- Vi fikk et varsel om at mannen skal ha vært i heisen siden fredag da folk dro fra jobb, sier Roger Magnusson, operativ leder ved Södertörns brandförsvarsförbund, ifølge Expressen.

Det er foreløpig uklart om mannen selv har forsøkt å kontakte hjelp, eller om det i det hele tatt var en fungerende alarm i heisen.

- Det har vi ikke rukket å se på ennå. Vi vet ikke om han hadde mobiltelefon eller om det eventuelt var problemer med dekninga, sier Magnusson.

Mannen er nå ført til sykehus