Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant mann med stor brødkniv i ryggen

Satt utenfor boligblokk i Sandefjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Sandefjord rykket i natt ut til til en leilighet på Ringkollen utenfor Sandefjord etter at en mann (39) ble stukket med kniv. En mann skulle ha forskanset seg i en leilighet med en hagle.

- Vi fikk melding av AMK 01.35. På åstedet møtte vi en mann med en kniv stikkende ut av ryggen. Da vi kom satt det to vitner sammen med fornærmede utenfor bygget, sier operasjonsleder Petter Aronsen til Dagbladet.no.

39-åringen ble kjørt til sykehus og operert for skadene. Han er nå utenfor livsfare. Etter det Dagbladet.no kjenner til stakk kniven over 10 centimeter inn i mannens rygg. At han beholdt livet betegnes som «flaks».

Vitnene fortalte at en angivelig gjerningsmann (32) befant seg på innsiden og hadde forskanset seg med en hagle.

- Vi tok oss inn i leiligheten, men det viste seg at han var i kjelleren og ubevæpnet, sier Aronsen.

Mannen ble pågrepet på fredelig vis. Både den fornærmede og mannen som ble funnet i kjelleren på adressen er kjenninger av politiet.

Foreløpig er ingen avhørt i saken, og politiet kjenner ikke motivet for knivstikkingen.

UTEN HAGLE: Politiet bevæpnet seg, men mannen som ble pågrepet på adressen var uten hagla vitner hevdet han hadde. Foto: Lasse Ljung/Nyhets Foto
UTEN HAGLE: Politiet bevæpnet seg, men mannen som ble pågrepet på adressen var uten hagla vitner hevdet han hadde. Foto: Lasse Ljung/Nyhets Foto Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media