FANT MASSEGRAV:  Myndighetene i Mexico startet i helgen å åpne en massegrav utenfor Ciudad Juarez rett ved grensen til USA i bakgrunnen. Byen har vært hardt rammet av krig mellom narkobander. FOTO: REUTERS/NTB SCANPIX.
FANT MASSEGRAV: Myndighetene i Mexico startet i helgen å åpne en massegrav utenfor Ciudad Juarez rett ved grensen til USA i bakgrunnen. Byen har vært hardt rammet av krig mellom narkobander. FOTO: REUTERS/NTB SCANPIX.Vis mer

Fant massegraver etter narkokrig

Ved Mexicos USA-grense.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er blitt funnet levninger etter 20 drepte menn utenfor den voldsherjede byen Ciudad Juarez  i Mexico de siste dagene.

De døde lå i 15 graver i en dal i et ørkenområde utenfor byen, i nærheten av grensa mot USA.

Et stort antall politifolk, spesialtrente hunder og rettsmedisinere har deltatt i letingen, som har skjedd med støtte fra amerikanske myndigheter. De første likene ble funnet lørdag.

Myndighetene tror de drepte mennene ble skutt i 2009 og 2010 i forbindelse med en konflikt mellom narkokartellene Juarez og Sinaloa.

De to mafiagruppene har lenge kjempet om kontrollen over smuglerrutene mellom Mexico og USA.

(NTB-AFP).


 NARKOKRIG:  En narkobande har angrepet en rivaliserende gjeng på en restaurant i Ciudad Juarez i mai i år. Da ble en drept og tre skadd. FOTO: Jose Luis Gonzalez,  REUTERS/ NTB SCANPIX.
NARKOKRIG: En narkobande har angrepet en rivaliserende gjeng på en restaurant i Ciudad Juarez i mai i år. Da ble en drept og tre skadd. FOTO: Jose Luis Gonzalez, REUTERS/ NTB SCANPIX. Vis mer