Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant menneskehode i torskemage

Ansatte som sløyet fisk ved et grossistfirma i Cairns i Australia fikk seg et skikkelig sjokk da de sprettet opp en stor torsk: I magen på torsken lå det nemlig et menneskehode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 44 kilo tunge torsken ble tatt av en tråler som i helgen drev fangst utenfor Cairns i det nordøstlige Australia. Da arbeiderne ved foredlingsanlegget fikk summet seg, varslet de politiet, som tar saken svært alvorlig.

- Da de skulle sløye fisken, fikk de se levninger av et menneskehode inne i den. Det var ganske stort, og så også ut til å være stort sett intakt, sier politietterforsker David Miles til pressefolk i Brisbane.

Lokale medier har antydet at hodet kan stamme fra en sjømann som har vært saknet etter at han falt over bord rundt 50 kilometer utenfor kysten av Øst-Australia sist søndag. Men ingen vet hvordan hodet har løsnet fra kroppen eller torsken har fått hodet i seg.

(NTB-Reuters)