FACEBOOK-BEVIS: Facebook kan brukes til så mangt. Octravia Barnett (21) skrev en melding om at ekskjæresten sto på døren - nå er han mistenkt for drapet på henne og to andre. Foto: Skjermdump
FACEBOOK-BEVIS: Facebook kan brukes til så mangt. Octravia Barnett (21) skrev en melding om at ekskjæresten sto på døren - nå er han mistenkt for drapet på henne og to andre. Foto: SkjermdumpVis mer

Fant mordmistenkt på Facebook

En facebookmelding har vært avgjørende for å finne mistenkt trippelmorder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En facebookmelding kan ha vært med på å oppklare trippeldrapet på Octravia Barnett (21), venninnen Natasha Plummer og vennninnens seks måneder gamle sønn.

Oppdaterte Facebook Noen minutter før skytingen publiserte Barnett en melding på Facebook om at ekskjæresten hennes sto utenfør døren til hjemmet hennes i Florida.

Barnetts elleve måneder gamle sønn overlevde skytingen og ble funnet i fanget på sin døde mor. Ekskjæresten skal være faren til barnet, og politiet tror barnefaren sparte sønnens liv med vilje, i følge Daily Mail. Ekskjæresten er nå mistenkt i saken.

Avgjørende melding - Barnetts siste melding peker mot den mistenkte. Den meldingen kan være avgjørende for å få rettferdighet i saken, sier Broward County Sheriff Al Lamberti i følge Daily Mail.

Politiet vet ikke om offeret hadde en forutanelse om hva som skulle skje da hun skrev meldingen, men de ser på meldingen som svært hjelpsom, i følge talsmann for politiet Dave Elwood.