Fant narko på Grønnerød-adresse

Oslo-politiet har beslaglagt 250 gram hasj og 50 gram av et pulver som trolig er amfetamin etter arrestasjonen av trippeldrapssiktede Lars Grønnerød (41) på Oslo Sentralstasjon for to og ei halv uke siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble 41-åringen varetektsfengslet for fire uker i forhørsretten. Han godtok kjennelsen. Grønnerød har alt sittet to uker i varetekt i den nye saken.

Narkotikaen ble funnet i en kjellerbod i Frognerveien i Oslo, på samme adresse hvor Grønnerød har leilighet. Stoffet var pakket inn i toalettpapir og tapet. Etter det Dagbladet får opplyst, ble det funnet samme type tape og toalettpapir i leiligheten til Grønnerød.

41-åringens forsvarer, advokat Morten Kjensli, sier til Dagbladet at klienten nekter straffskyld.

Forhørsdommeren fant at det var skjellig grunn til mistanke mot Grønnerød og en annen mann, som også fikk fire ukers varetekt.

- Grønnerød valgte å godta. Han hevder han er uskyldig, og vil gi politiet de fire ukene til å avklare saken, sier Kjensli.

Det er også funnet et brev hjemme hos Grønnerød som skal være sendt fra fengselet av hans medsiktede. I hvert fall tolker politiet innholdet dit hen at det kan være en anvisning på nedgravd narkotika.

trippeldrapssaken etter at han ble arrestert i den nye saken.

jorgen.tangnes@dagbladet.no