Fant nytt lik etter 19 dager

Politiet tror den avdøde har vært savnet siden 2006.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Oppland opplyste i går kveld at de har funnet en død mann på Vollheim gård i Søndre Land kommune. Mannen skal ha blitt funnet i en tildekket brønn, skriver VG. Den døde er funnet på den samme gården hvor Ragnar B. Abrahamsen (35) ble funnet skutt og drept 4. januar.

- Mannen ble funnet i går. Dødsårsak og dødstidspunkt er foreløpig ukjent, men ut fra de opplysninger politiet sitter med, etterforskes saken som et mulig drap, bekrefter politietterforsker Kjetil Myre ved Vestoppland politidistrikt overfor Dagbladet.no.

Savnet siden 2006

Den avdøde er ikke identifisert, men politiet jobber ut fra at det kan dreie seg om den savnede Jan Petter Aarstad, som sist ble observert oktober 2006. Levningene er nå obdusert.

- Etterforskingen pågår for fullt, og Vestoppland politidistrikt mottar både teknisk og taktisk bistand fra Kripos i dette arbeidet. Én person er så langt siktet for drap i anledning saken, og to personer har status som mistenkt, skriver politiet i en pressemelding, og fortsetter:

- Den siktede og en av de mistenkte er identiske med to av personene som fra før er siktet for drapet på Ragnar Abrahamsen. Den tredje personen har også tilknytning til Vollheim gård. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer