Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Essex:

Fant øglehode i middagen

- Klarer fortsatt ikke spise skikkelig.

PROTEIN?: Dette øglehodet - på størrelse med en tommelfingernegl - dukket opp på tallerken til Isabelle Wheaton i slutten av mai. Foto: SWNS / Polly Wheaton
PROTEIN?: Dette øglehodet - på størrelse med en tommelfingernegl - dukket opp på tallerken til Isabelle Wheaton i slutten av mai. Foto: SWNS / Polly Wheaton Vis mer

Det som skulle bli en koselig middag for Polly Wheaton (47) og døtrene hennes Isabelle og Meghan (20), tok plutselig en annen vending i slutten av mai.

Britene fra Essex hadde, ifølge Wales Online, vært en tur innom den lokale Lidl-butikken for å handle ingredienser til en vegansk pasta «bolognese».

Men mot slutten av måltidet, fant Isabelle noe som slett ikke hørte hjemme i middagen deres.

På tallerkenen hennes, blant rester av pastasaus og spagetti, lå et avkappet firfislehode.

FAMILIEMIDDAG: Megan, Polly og Isabelle Wheaton skulle lage seg vegansk pasta «bolognese» til middag da et øglehode lurte seg inn i sausen. Foto: SWNS / Polly Wheatong
FAMILIEMIDDAG: Megan, Polly og Isabelle Wheaton skulle lage seg vegansk pasta «bolognese» til middag da et øglehode lurte seg inn i sausen. Foto: SWNS / Polly Wheatong Vis mer

Traumatisert

Familien tror øglehodet kan ha vært i en boks med tomat eller en boks med tomatsaus som ble kjøpt på butikken.

Etter hendelsen skal Isabelle ha blitt såpass traumatisert, at hun fortsatt sliter med å spise skikkelig.

- Det handler ikke om det at vi skulle lage en vegansk rett - men at absolutt ingen ønsker å finne noe sånt i maten sin. Samme om man spiser kjøtt eller ikke. Så skal man ikke skubbe under en stol at å se det på fatet, gjorde det mer motbydelig for henne, sier mammaen Polly Wheaton til avisa.

BÆR: I flere av de importerte bærene kan det befinne seg insekter. Slik finner du dem! Musikk: Epidemic Sound. Reporter: Ingebjørg Iversen. Video: Berit B. Njarga / Dinside Vis mer

Burde tilbakekalles

Polly sier til avisa at hun har kontaktet Lidl angående øglehodet, men at hun ikke har fått noen unnskyldning fra dem, og mener de burde ha trukket tilbake produktet.

Hun sier at hun normalt ikke handler på Lidl, men at det har vært den roligste dagligvarebutikken å gå på under pandemien.

Hodet skal ha vært på størrelse med en tommelfinger-negl, som var grunnen til at hun ikke så det da hun lagde sausen, og helte ingrediensene i panna.

Skal etterforskes

En talsperson for Lidl sier til Wales Online at de beklager for det Wheaton-familien har opplevd, og de synes det var fælt å høre at dette hadde skjedd.

Videre forteller de at de ble opprettet en sak, med en gang hendelsen ble rapportert inn til dem, og at de nå skal etterforske saken for å finne ut hvordan øglehodet klarte å havne i maten.

Polly sier til avisa at hun ikke kommer til å handle mer ved butikken etter dette.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!