Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant Paris-terroristens fingeravtrykk: - Klarte å rømme under politiaksjon

Salah Abdeslam forsvant sporløst.

FORSVANT:Her er Abdeslam (t.v.) avbildet på en bensinstasjon mellom Brussel og Paris dagen etter terrorangrepene i Paris 13. november. Til høyre er den mistenkte terroristen Hamza Attou. Foto: BFMTV/NTB scanpix
FORSVANT:Her er Abdeslam (t.v.) avbildet på en bensinstasjon mellom Brussel og Paris dagen etter terrorangrepene i Paris 13. november. Til høyre er den mistenkte terroristen Hamza Attou. Foto: BFMTV/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Belgisk påtalemyndighet opplyser at DNA-et etter den siste Paris-terroristen, Salah Abdeslam, er funnet i en leilighet i Brussel, skriver BBC.

Ifølge AFP dreier det seg om fingeravtrykk funnet i en leilighet i Brussel, som politiet slo til mot tidligere denne uka.

Fire politifolk ble såret og én terrormistenkt drept i en politiaksjon i Brussel tirsdag. Abdeslam er i imidlertid fortsatt på frifot.

Sky News siterer belgiske medier på at Abdeslam trolig skal ha oppholdt seg i leiligheten den siste uka og at han nå er på rømmen.

Abdeslam var trolig en av to personer som klarte å flykte fra boligen under skuddvekslingen med politiet, ifølge den belgiskes kringkasteren RTBF.

På tross av at Abdeslam har vært målet for en av de største menneskejaktene i det moderne Europa, har han klart å holde seg skjult i over fire måneder.

Abdeslam skal ha leid bilen og vært sjåfør til Bataclan-lokalet da 130 mennesker ble drept i Paris-terroren 13. november i fjor. Over 350 mennesker ble skadd.

Saken oppdateres

Hele Norges coronakart