Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant partert lik i hagen

Småbarnsfaren hadde kjøpt seg ny hytte men var plaget av en ekkel stank. Da han gravde opp avløpet i hagen fikk han sitt livs sjokk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 40 år gamle småbarnsfaren betalte 60 000 kroner for det han trodde var sommerhusidyllen i en kolonihage utenfor Malmø i Sverige. 25 dager etter at han overtok hytta bestemte han seg for å grave opp avløpet for å se om han kunne kvitte seg med den ekle stanken i hagen.

Men da han begynte å grave fikk han sitt livs største sjokk. Etterhvert som han gravde ble stanken sterkere og han trodde han hadde funnet kilden til ulukten. Da traff spaden hans noe hardt.

Men det var ikke avløpsrørene småbarnsfaren traff med spaden. I stedet dukket det opp en plastpose med en menneskefot stikkende ut.

Flere sekker

Sjokkert løp han over til hyttenaboen, og sammen ringte de til politiet. De fant flere sekker med makabert innhold.

- Vi har gravd et par timer og funnet flere pakker som vi tror inneholder menneskedeler, sier informasjonssjef ved Malmøpolitiet, Lars Förstell, til Aftonbladet.

40-åringen skal ha hatt problemer med avløpet i lengre tid, men bestemte seg først for å grave opp avløpet etter at han var ferdig med en omfattende oppussing av hytta.

Kilder Aftonbladet har vært i kontakt med mener likrestene kan ha ligget i jorda i inntil to år. På bakken over stedet liket ble funnet var det et tett gressteppe.

Ukjent gjerningsmann

Rettsmedisinerne slo i formiddag fast at det var liket av en mann som ble funnet i kolonihagen. Han er ennå ikke identifisert. Funnet er et stort mysterium for politiet. Den forrige eieren har ikke brukt hytta på over tre år, og har bare lånt den ut til slekt og venner.

Verken han eller den nye eieren har vært i kontakt med politiet tidligere, og ingen av dem er heller mistenkt for å ha drept mannen. Nå forsøker Malmø-politiet å spore opp alle de tidligere eierne.

Kolonihagen er stort sett ubebodd mellom november og april. Da stenger kommunen vannet inn til området, og politiet jobber derfor ut fra at en person som er kjent i området kan ha benyttet seg av denne perioden til uforstyrret å grave ned det parterte liket.

Rettsmedisinere har sikret seg jordrester fra området rundt sekkene med likdeler for å fastsette hvor lenge liket har ligget i jorden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media