Fant «penis» på barnesjokolade under VM-finalen

Nestlé beklager «hæstkuken».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var ikke Argentinas sjansesløseri under VM-finalen i Brasil som sjokkerte den 31 år gamle London-juristen Robin Jacobs (31) der han satt og så tyskeren Mario Götze på nydelig vis avgjøre verdens største fotballbegivenhet i andre ekstraomgang.

Britiske Metro News forteller at det var synet av en Nestlé-sjokolade han spiste under fotball-thrilleren som vakte størst sjokk.

- Hva i all verden gjør en penis på barnesjokoladen. Det er ingen vits i å nekte for hva det ser ut som. Det er åpenbart, alle kan se det, sier mannen, ifølge den britiske avisa Metro News.

Han mener bildet på sjokoladen er fullstendig upassende.

- Penisen er enda større enn bildet av barnet. Jeg spiste uansett sjokoladen, men jeg ble litt satt ut, sier han.

Bildet han mener ligner på en penis er egentlig en hest sett overnfra. Han er ikke den første som har blitt forvirra av bildet av «hæstkuken» på den hvite sjokoladen. I 2012 ble den samme fallosbemerkningen postet på Twitter, ifølge Huffington Post.

Flere verdensmedier har valgt å fortelle nyheten og produsenten Nestlé legger seg flate.

- Nestlé er overrasket og beklager å høre at Mr. Jacobs trodde bildet på en melkebar fra Nestlé minnet om en manns genitalier. Det er faktisk et bilde av et hestehode, the Milkybar Kid´s horse. Det var ikke vår intensjon å villede eller skildre noe støtende på vårt produkt og vi beklager eventuelle misforståelse eller forlegenhet dette kan ha medført, skriver Nestlé i en uttalelse gjengitt av blant andre Metro News og Huffington Post.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer