Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant posen med badetøy

Politiet har funnet posen som Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal Paulsen hadde badetøyet sitt i. I dag får de vite om drapsmannen etterlot fingeravtrykk på posen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har holdt funnet av plastposen hemmelig. I dag blir det klart om morderen etterlot fingeravtrykk på posen som de to drepte småjentene hadde badetøyet sitt i. Ifølge VG kan funnet av den blodige plastposen bidra til å løse barnedrapssaken i Kristiansand.

- Vi har berettiget håp, som for alle tekniske og biologiske funn vi sjekker, om det kan gi oss en retning i etterforskningen. Ellers hadde vi ikke sendt det inn til analyse, sier kriminalsjef Arne Pedersen til VG.

Forvekslet poser

De to jentenes badetøy ble funnet gjemt ved Øvremyr 21. mai. Ved en feiltakelse ble badetøyet fjernet fra funnstedet, og levert politiet i en plastpose letemannskapene hadde med seg. Funnet av jentenes plastpose har vært holdt hemmelig til nå.