Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant ranspenger i bil

Og slik ser raneren ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Kent har funnet en haug med penger i en hvit Ford Transit varebil. Bilen er tidligere knyttet til gigantranet mot Securitas. Den ble funnet på parkeringsplassen til Ashford International Hotel i kveld etter et tips.

- Det er for tidlig å spekulere i hvor mye penger det er snakk om, sier en politikilde til BBC.

Bilen og pengene er tatt inn til tekniske undersøkelser.

Tegning av raneren

Politiet har gitt ut en beskrivelse og en datategning av en av ranerne. Depotsjefen Colin Dixon har hjulpet politiet med tegningen av mannnn som lurte ham inn i en falsk politibil og kidnappet han før ranet på onsdag.

Mannen er beskrevet som hvit, rundt 180 cm høy, med et pjuskete rødlig skjegg, som muligens er falskt. Mannens hår er trolig en annen farge enn skjegget. Han hadde mørke øyenbryn og fregner.

Arrestert kvinne

Tidligere i dag ble en 41 år gammel kvinne arrestert i Bromley, sør-øst i London. Hun er mistenkt for heleri etter å ha prøvd å sette ranspenger inn på konto i banken.

RANEREN: Depotsjefen Colin Dixon har hjulpet politiet med å tegne en av ranerne. Mannen utga seg for å være politi og kidnappet Dixon. Skjegget han hadde var trolig falskt, derfor er han tegnet med og uten skjegg. Foto: Scanpix/EPA
RANEREN: Depotsjefen Colin Dixon har hjulpet politiet med å tegne en av ranerne. Mannen utga seg for å være politi og kidnappet Dixon. Skjegget han hadde var trolig falskt, derfor er han tegnet med og uten skjegg. Foto: Scanpix/EPA Vis mer

- Pengene hadde en innpakning som indikerte at den kom fra Securitas-depotet, sier politiet i Kent til BBC.

Det er den tredje arrestasjon i ranssaken, i går ble en 29 år gammel mann og en 31 år gammel kvinne arrestert.

Undersøkt tre biler

Politiet har også funnet tre biler som var involvert i ranet.

Depotsjefens Nissan, den falske politi-volvoen og en rød varebil der depotsjefen og hans familie satt fanget har alle vært igjennom omfattende undersøkelser.

Etter funnet av varebilen i dag har politiet funnet alle bilene som ble brukt i ranet.

- Funnet av bilene er et veldig viktig skritt i etterforskningen for oss, sier politiet.

UTBRENT: En blå Volvo som ble brukt til å kidnappe depotsjefen ble funnet i Burberry Lane i Kent i går kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media