Fant rester etter fly

Fly med 102 om bord forsvant i Indonesia 1. nyttårsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Deler etter passasjerflyet som ble meldt savnet i Indonesia forrige mandag, ble i dag funnet i den nordvestlige delen av landet, melder AP. I følge Reuters ble det funnet en død kvinne i havet der vrakrestene fløt opp.

Det var 102 passasjerer om bord i flyet, som er av typen Boing 737-400, da det forsvant. Foreløpig er verken døde eller levende personer funnet.

Fiskemenn

Det var  fiskere på øya Sulawesi i Indonesia som meldte om at de hadde funnet halepartiet av et fly og ryggen på et sete.

Eddy Suyanto, sjef for lete- og redningsoperasjonen etter forsvinningen, opplyste om funnet i dag. Serienummeret på bakdelen viser at den helt sikkert stammer fra det aktuelle passasjerflyet.

- Ingen overlevende eller døde er funnet, sier Suyanto.

Feilmelding

Dagen etter at flyet forsvant, ble det opplyst om at flyvraket var funnet og at 12 personer hadde overlevd. Senere avkreftet det indonesiske forsvaret disse opplysningene, og sa at flyet ikke var funnet likevel.

Etter dette trappet indonesiske myndigheter opp leteaksjonen etter passasjerflyet.

HALEPARTIET: Ti døgn etter at Boeing 737-flyet fra Adam Air forsvant, fløt denne biten av halepartiet opp i sjøen utenfor øya Sulawesi.