Fant rotteskjelett og rottelort på McDonald's

Ble stengt på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var en kunde på McDonald's i Valkyriegata på Majorstuen som kontaktet Mattilsynet 11. november i år. Han hadde sett en stor rotte løpe omkring på restauranten.

To dager senere reiste Mattilsynet på tilsyn og fant tydelige spor av rotter og skadedyr på kjøkkenet og i resten av lokalet, melder NRK. De har fått tilgang til tilsynsrapporten, som viser at restauranten ble stengt på stedet.

Restauranten fikk beskjed om å holde stengt til de kunne dokumentere at inntrekket av rotter var opphør. De skulle gjennomgå alle varer, og vaske og desinfisere hele stedet. Så kunne de ta kontakt med Mattilsynet igjen.

Allerede dagen etter tok McDonald's kontakt, og Mattilsynet reiste til restauranten igjen. Men da fant de endra flere spor etter rotter.  Mattilsynet anser regelbruddene som alvorlige. Etter de to tilsynene måtte McDonalds stenge dørene i litt over en uke.

 — Det vi gjorde var å stenge restauranten og gjennomføre en omfattende renovering. Det var viktig for oss å ordne dette skikkelig, og vi ville gjøre litt ekstra for å forsikre at det ikke skjer igjen, sier Margaret Brusletto, kommunikasjonsdirektør i McDonald's Norge, til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer