<strong>FUNNET ETTER SEKS ÅR:</strong> Amerikanske Raven Joy Campbell ble meldt savnet i juli 2009. Seks år seinere ble hun funnet - i veggen i sin egen leilighet. Foto: Los Angeles County Sheriff's Department
FUNNET ETTER SEKS ÅR: Amerikanske Raven Joy Campbell ble meldt savnet i juli 2009. Seks år seinere ble hun funnet - i veggen i sin egen leilighet. Foto: Los Angeles County Sheriff's Department Vis mer

Fant savnet kvinne (31) død inne i en vegg

Savnet i seks år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Raven Joy Campbell (31) fra Lomita i den amerikanske delstaten California har vært savnet siden juli 2009.

Nå er forsvinningsmysteriet trolig oppklart etter et grotesk funn i forrige uke, skriver NBC News.

Lik i vegg En anonym tipser oppfordret til å se høyere på et leilighetskompleks der naboer hadde klaget på vond lukt over en lengre periode. Og etter søk i en leilighet fant politiet liket av en kvinne gjemt inne i veggen.

- Jeg vet ikke hvor lenge liket kan ha vært der. Jeg aner ikke, sier politioffiser Steve Jauch.

Kvinnen ble seinere identifisert som Raven Joy Campbell.

Tipset Det som gjør saken ekstra spesiell er at Campbell ble meldt savnet fra en leilighet i sør-California - og det viser seg at dette er samme leilighet som der liket av 31-åringen ble funnet inne i en vegg.

Politiet har ennå ikke funnet dødsårsaken.

Det hele startet med at en anonym person tok kontakt med familien til Campbell og anbefalte å ta en kikk bak leilighetens vegger. Familien tok tipset videre til polititet, som ved hjelp av hunder klarte å finne det gjemte liket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer