Fant savnet kvinne

En 24 år gammel kvinne har kommet til rette etter en lang luftetur med hunden ved Rakkestad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kvinnen ble meldt savnet ved midnatt av sin far og samboer, etter at hun ikke var kommet hjem fra lufteturen med hunden sin.

- Kvinnen ble funnet klokka 7.11 på en høyde som heter Høgnipen om lag 3,5 kilometer i luftlinje sør for sitt bosted. Hun var noe forkommen og til dels nedkjølt, men hadde ikke behov for legehjelp, opplyser operasjonsleder Alf Solstad i Østfold politidistrikt til NTB.

Kvinnen hadde forvillet seg under lufteturen som startet klokka 18.10 i går kveld, og har tilbrakt hele natten ute i det kuperte skogsterrenget. Hun skal ha valgt å holde seg rolig på et sted, slik at hun kom ytterligere på avveie, og kom i dag morges ned til en skogsvei der hun ble funnet av letemannskapene.

Hun forlot hjemmet sitt ved 18-tida i går kveld. 24-åringen har nylig flyttet til området, og var derfor ikke godt kjent i området.

Et Sea King redningshelikopter ble satt inn i søket, samt nærmere 20 personer fra Røde Kors og politiet. Minst to hunder deltok også i leteaksjone som har pågikk i hele natt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer