Fant seks lik i biler som ble senket i sjøen for 40 år siden

Knytter funnet til forsvinningen av ungdommer på 1960- og 1970-tallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet håper på informasjon fra publikum i forbindelse med funnet av til sammen seks lik tirsdag denne uka.

Likene ble funnet under en treningsøkt med ekkolodd i Lake Foss i Oklahoma i USA, i to seperate biler som var senket ned i innsjøen.

I den ene bilen, som politiet mener er en tidlig 1950-modell Chevrolet, fant politiet tre kropper, skriver newson6.com.

Savnet par Sheriff Bruce Peoples tror ifølge Elk City Daily News at to av de døde kroppene kan ha tilhørt et par som sist ble sett i Canute i begynnelsen av 1960.

De to var angivelig på vei til Foss Lake og har siden ikke gitt lyd fra seg til noen. Det er ukjent om politiet har noen teori om identiteten til det tredje liket.

- Dette har vært under vann i over 40 år, så det er møkkete greier, sier sheriff Bruce Peoples ifølge AP.

Tre ungdommer forsvant Også i den andre bilen som ble hevet fra innsjøen ble det oppdaget tre lik. Bilen er ifølge ecdailynews.com en Chevy Camaro fra 1969.

TEORIER OM KROPPENE: Sheriff Bruce Peoples tror ifølge Elk City Daily News at to av de døde kroppene kan ha tilhørt et par som sist ble sett i Canute i begynnelsen av 1960.  Foto: (AP Photo/ Scanpix
TEORIER OM KROPPENE: Sheriff Bruce Peoples tror ifølge Elk City Daily News at to av de døde kroppene kan ha tilhørt et par som sist ble sett i Canute i begynnelsen av 1960. Foto: (AP Photo/ Scanpix Vis mer

Politiet knytter funnet av denne bilen til forsvinningen av de tre tenåringene Jimmy Allen Williams (16), Thomas Rios (18) og Leah Johnson (18).

De ble meldt savnet fra Sayre-området på begynnelsen av 1970-tallet etter at de forsvant i Jimmys Camaro-bil.

Familiene er allerede orientert om funnet og teorien om hvem som er funnet.

BLE FUNNET I SJØEN: I de to bilene som ble hevet fra innsjøen Lake Foss i Oklahoma ble det funnet til sammen seks lik. Foto: EPA/ Scanpix
BLE FUNNET I SJØEN: I de to bilene som ble hevet fra innsjøen Lake Foss i Oklahoma ble det funnet til sammen seks lik. Foto: EPA/ Scanpix Vis mer