Fant sin egen stjålne sykkel på Finn.no

Odd Sigurd Refsnæs (36) avtalte møte med selgeren, tok med seg politiet og fikk den frekke tyven pågrepet.

TILBAKE: Odd Sigurd Refsnæs' kjære sykkel er igjen hjemme på Singsaker i Trondheim. Foto: OLE MORTEN MELGÅRD / DAGBLADET
TILBAKE: Odd Sigurd Refsnæs' kjære sykkel er igjen hjemme på Singsaker i Trondheim. Foto: OLE MORTEN MELGÅRD / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet): Til sin store overraskelse oppdaget Trondheims-mannen Odd Sigurd Refsnæs (36) sin nylig stjålne sykkel avertert på Finn.no til spottpris - dagen etter tyveriet. Snartenkt som han var, hev han seg rundt og laget avtale med selgeren - en ung mann på 19 år.

- Fornærmede tok kontakt med oss, og vi ble med da han skulle hente sykkelen. Vi holdt oss i bakgrunnen under handelen, deretter gikk vi til pågripelse av den unge mannen, sier politiførstebetjent Pål Berg i vinningsgruppa ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Dagbladet.

- Det er blitt meg fortalt at han er en angrende synder, legger han til.

Handlet raskt Sykkelen ble stjålet natt til tirsdag denne uka. Sykkeltyven ble pågrepet av politiet i 21-tida dagen etter.

- Sykkelen sto parkert utenfor huset, og jeg oppdaget tirsdag morgen at den var borte, forteller Refsnæs til Dagbladet.

36-åringen er avhengig av sykkelen for å komme seg til jobb, og satte straks i stand en annen for å løse transportproblemet. Men begivenhetenes gang kom ham nesten i forkjøpet; allerede neste dag var tyvegodset lagt ut for salg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer