Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant sin lille datter skadet utenfor hjemmet i Asker

Jenta ble hentet av luftambulanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandag ettermiddag rykket Oslo politidistrikt ut etter melding om at ei jente på under 10 år ble funnet gråtende og kraftig blødende utenfor familiens hjem på Vettre i Asker.

Først ble jenta omtalt som hardt skadd, men senere på kvelden bekrefter politiet at jenta kun var moderat skadet. Budstikka skriver at det var moren som fant jenta.

- Det har blitt konstatert at hun var moderat skadd. Det gikk heldigvis bedre enn antatt, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet mandag kveld.

Jøkling forteller at en av foreldrene ringte klokka 16.06 og fortalte at den lille datteren var blitt funnet gråtende og kraftig blødende utenfor adressen. Forelderen mente jenta var blitt påkjørt, men det var ikke noe kjøretøy å se, og det var ingen vitner til ulykken.

Ambulansepersonell på stedet vurderte jentas skader som så alvorlige at hun ble fraktet til sykehus i luftambulanse. Hun var bevisst da hun ble hentet.

Jøkling forteller at krimvakta har vært på sykehuset for å følge opp jenta og foreldrene hennes.

Politiet skulle i 16.40-tida sette i gang rundspørring i nabolaget, men da meldte en person seg.

- En mann i 40-årene kom tilbake til åstedet imens politiet var der. Det vedkommende sa, kombinert med funn på bilen, gjorde at vi mistenkte at han hadde kjørt på jenta. Bilen ble tauet inn, mannen ble fratatt førerkortet, og forholdet har blitt anmeldt, sier Jøkling.

Til TV 2 sier Jøkling at bilisten som «framsto som å være i sjokk».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media