Fant sjuårig jente hengende i tre, skamslo tre antatte gjerningsmenn

Indiske landsbyboere tok loven i egne hender.

LOKAL AVSTRAFFELSE: På bildet ligger to av de utpekte voldtekts- og drapsmennene nakne og skamslåtte mens landsbyboere ser på. Hvorvidt de faktisk var skyld i den sjuårige jentas død, er uklart, opplyser politiet. Foto: AFP / NTB SCANPIX
LOKAL AVSTRAFFELSE: På bildet ligger to av de utpekte voldtekts- og drapsmennene nakne og skamslåtte mens landsbyboere ser på. Hvorvidt de faktisk var skyld i den sjuårige jentas død, er uklart, opplyser politiet. Foto: AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre menn ble kledd nakne og slått helseløse av rasende landsbyboere øst i India etter å ha blitt pekt ut som kidnappere, voldtektsmenn og mordere. Dette skjedde etter at ei sjuårig jente ble funnet død, hengende i et tre, skriver nyhetsbyrået AFP.

Ifølge lokale medier i delstaten Vest-Bengal skal en av de antatte gjerningsmennene ha dødd av mishandlingen, men opplysningene er ikke bekreftet. Det er heller ikke brakt på det rene om jenta faktisk var voldtatt.

- Spent stemning India har det siste året opplevd en rekke sjokkerende voldtekter av barn, og ifølge politietterforsker Shankar Das er stemningen i den aktuelle landsbyen spent.

Den sjuårige jenta ble meldt savnet i går kveld, og en storstilt leteaksjon med familie og bekjente fra landsbyen ble innledet. Kvelden og nattas søk var resultatløst, men en landsbyboer sier til TV-kanalen NDTV at de fant henne hengende i et neemtre i dag morges.

Etter likfunnet ble de tre mennene pekt ut som skyldige, kledd nakne og mishandlet. Det er uklart hvorfor landsbyboerne er sikre på at akkurat de står bak drapet på jenta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer