Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant skjelett i natt

Har ligget lenge i vifterom midt i Stockholm sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To vektere fra Securitas fikk en støkk under sikkerhetsrunden sin i et bolighus i Stockholm sentrum i natt, skriver Expressen. I husets ventilasjonsrom fant de et menneskeskjelett.

- Vi vet foreløpig ikke hvem det er, sier Kurt-Erik Hansson, vakthavende ved politiet i Stockholm.

Dokument med navn

Det skal være levningene av en mann som er funnet. Personen som er omkommet har i alle fall ligget der lenge.

- Det var bare skjelett og klær igjen, sier Hansson.

Like ved skjelettet ble det funnet en bylt klær og andre eiendeler, men ingen identifikasjonspapirer. Imidlertid fant politiet et dokument med en manns navn på. Politiet vil nå sammenlikne dette navnet med listen over personer som er meldt savnet.

Kan ha vært hjemløs

Levningene skal nå undersøkes av rettsmedisinere for å forsøke å fastsette dødsårsaken. Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt.

FUNNET AV VEKTERE: Politiet bærer ut skjelettet som ble funnet i Stockholm i natt. Levningene skal til obduksjon. Foto: Ulf Karlsson, Expressen
FUNNET AV VEKTERE: Politiet bærer ut skjelettet som ble funnet i Stockholm i natt. Levningene skal til obduksjon. Foto: Ulf Karlsson, Expressen Vis mer

Politiets foreløpige teori er at det dreier seg om en hjemløs mann.

- Det ser ut som om han har krøpet inn og lagt seg i ventilasjonsrommet i gården der det er varmt og godt, sier Kurt-Erik Hansson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media