New Hampshire, USA

Fant svartbjørn på hotellet

Skulle bare ta bilde av soloppgangen.

SVARTBJØRN: En hotellansatt klarte å fange bildet av en stor bjørn på verandaen i New Hampshire, USA. Foto: Sam Geesaman / AP / NTB SCANPIX
SVARTBJØRN: En hotellansatt klarte å fange bildet av en stor bjørn på verandaen i New Hampshire, USA. Foto: Sam Geesaman / AP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av juni knipset Sam Geesaman, en ansatt ved hotellet Omni Mount Washington Resort i New Hampshire, et bilde av en svart bjørn på verandaen. Bjørnen ser ut som den tilsynelatende bare står og nyter utsikten som gjest ved hotellet.

Geesaman så bjørnen rundt klokka fem på morgenen, og forteller at han hadde planer om å ta bilde av soloppgangen. Bjørnen stakk av så fort Gessaman klappet høyt og trampet i gulvet, melder Associated Press.

I mars advarte det delstatlige departementet, New Hampshire Fish and Game, om at beboere måtte fjerne fuglebrett, søppelkasser og annen mat som kunne tiltrekke seg bjørner. De lokale myndighetene sa at svartbjørnene hadde hatt lite mat forrige vinter, og ville komme ut av hiene sine svært sultne, skriver CBC Boston.

Dette er langt fra første gang mennesker har møtt på svartbjørner i USA. For to år siden, meldte Dagbladet om en tenåring som ble vekket av at en bjørn prøvde å dra han ut av soveposen i Colorado.

Gutten skal ha blitt dratt i hodet mellom tre og fire meter før han kom seg løs. Han slo og sparket dyret, og andre kolleger i nærheten våknet og slo og kastet ting mot bjørnen, som til slutt forsvant fra området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer