- Fant svigerdatter partert

Lette etter melk i sønnens kjøleskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Faren hadde låst seg inn i sønnens 6-millioners leilighet i fasjonable Kingston-upon-Thames sørvest i London, da han trodde det ikke var noen hjemme. Han lagde seg en kopp te, men da han skulle finne melk i kjøleskapet ventet et grusomt syn ham.

På kjøleskapshyllene fant han liket av sønnens kone, koreanskfødte Tae Hui Kang, partert og puttet i plastposer, skriver The Sun.

Politiet jaktet i går kveld på ektemannen, 34 år gamle Paul Dalton. Han ble sist sett ved huset like før funnet av liket. Seinere ble bilen hans funnet av politiet i Walton-on-Thames, der det er antatt at moren hans bor.

Politiet er foreløpig tilbakeholdne med å bekrefte at det er Tae Hui Kang som ble funnet. Obduksjonen av liket finner først sted i dag.

- Politiet ble varslet like etter klokka 22.05 av et vitne. Så tidlig i etterforskningen er vi ikke i stand til å identifisere den døde kvinnen. Ingen er arrestert og granskningene fortsetter, sier etterforskningsleder Nick Ephgrave.

Paret skal ha giftet seg for sju år siden, og har en seks år gammel datter som skal være tatt hånd om, skriver London Evening Standard.

- Vi er ekstremt interesserte i å spore opp mannen som bor på adressen der offeret ble funnet. Vi vil at han umiddelbart skal melde seg, sier en anonym kilde i politiet.

Politiet sikret i går bevismateriale fra leiligheten. Området omkring boligen ble sperret av, og bare beboerne ble sluppet inn eller ut.

- De var perfekte naboer. Vi så dem knapt bortsett fra i forbifarten og vi bare hilste på hverandre. De virket som et hyggelig par, sier en nabo.