Fant terrormistenkt under brudesløret

Nervøst brudefølge stoppet ved veisperring i Irak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En terrormistenkt mann viste seg å gjemme seg under brudesløret, da et brudefølge ble stoppet ved en veisperring i Irak, skriver cnn.com.

Hendelsen fant sted for en uke siden ved en veisperringen satt opp i Taji-området, 2 mil nord for Bagdad, ifølge Forsvarsdepartementet i Irak.

Brudefølget skapte mistenksomhet ved at det kun bestod av menn, - bortsett fra den hvitkledde bruden. Mistanken ble ytterligere forsterket av at mennene virket nervøse og at en av sjåførene i følget ikke gjorde tegn til å ville stoppe ved sperringen.

Da brudgommen i tillegg nektet å løfte på brudens slør, ble alle beordret ut av bilene.

Bruden viste seg da å være Haider al-Bahadli, som er ettersøkt for terrorvirksomhet. Det samme er brudgommen Abbas al-Dobbi. To andre i følget ble også arrestert mistenkt for terrorhandlinger.

HVIT BRUD: Haider al-Bahadli (t.h) og Abbas al-Dobbi forsøkte å komme seg forbi veisperringen utkledd som brudepar. Foto: SCANPIX/AFP/DET IRAKISKE FORSVARSDEPARTEMENT
HVIT BRUD: Haider al-Bahadli (t.h) og Abbas al-Dobbi forsøkte å komme seg forbi veisperringen utkledd som brudepar. Foto: SCANPIX/AFP/DET IRAKISKE FORSVARSDEPARTEMENT Vis mer