Fant tre babylik

Hos amerikansk kvinne som allerede er siktet for å ha drept én baby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politietterforskere i den lille amerikanske byen Ocean City fant i dag tre små babylik pakket inn i plast i hjemmet til en 37 år gammel kvinne.

Kvinnen er allerede siktet for å ha drept sitt nyfødte barn, melder nyhetsbyrået AP.

Ingen av babyene som politiet har funnet skal ha vært fullt utviklede fostre og bare et av dødsfallene skal ha skjedd i nær fortid.

– De andre kan være flere år gamle, sier Barry Neeb, talsperson i Ocean City Police, til AP.

To av babyene ble funnet i en beholder på kvinnenes soverom, mens en av dem ble funnet i en søppelbag i en bobil som kvinnen eide. Babylikene skal nå undersøkes for å finne ut av dødsårsaken, alderen deres og om de er kvinnenes egne barn.

Amerikanske myndigheter ble oppmerksomme på kvinnen da hun ble innlagt på sykehus I forrige uke. Sykehuset ringte politiet da de fant ut at hun hadde vært gravid, men at hun ikke kunne gjøre rede for barnet. Etter at politiet avhørte kvinnen dro til huset hennes, der de fant en nyfødt baby pakket inn i et teppe.

Kvinnen er siktet for drap etter en lov fra 2005 som sier at det er regnet som drap å drepe et foster som kan leve.

Etter at de fant fosteret fortsatte de å gjennomsøke kvinnenes eiendom, og fant altså til slutt tre andre døde foster.

GJENNOMSØKER KVINNENES EIENDOM: Etter at politiet fant det døde fosteret, gjennomsøkte de kvinnenes bolig og eiendom. Da fant de tre døde babyer til. Foto: AFP/Scanpix
GJENNOMSØKER KVINNENES EIENDOM: Etter at politiet fant det døde fosteret, gjennomsøkte de kvinnenes bolig og eiendom. Da fant de tre døde babyer til. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Kvinnen bodde sammen med en kjærest og fire barn.