FUNNET DØDE: De tre søsknene Luca, Austin og Cecilia er funnet døde i en leilighet i Edinburgh. Foto: Chris Ratcliffe/North Scot
Photo
FUNNET DØDE: De tre søsknene Luca, Austin og Cecilia er funnet døde i en leilighet i Edinburgh. Foto: Chris Ratcliffe/North Scot PhotoVis mer

Fant tre døde barn i leilighet

En kvinne i Edinburgh vil bli avhørt av politiet etter at hennes tre små barn ble funnet døde og tildekket av blod i sentrumsleiligheten hvor de bodde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| De tre barna, tvillingguttene Luca og Austin på åtte år og deres fem år gamle søster Cecilia, ble alle funnet tildekket av blod i et av rommene i leiligheten hvor de bodde i sentrum av Edinburgh.

Mailonline viser til kilder som skal ha forklart at det ble funent alvorlige stikkskader på barna.

Gass-eksplosjon Den makabre oppdagelsen ble gjort i forbindelse med en utrykning til huset etter rapporter om en gass-eksplosjon like før klokka tre i går. Før utrykningsgruppen kom til stedet hadde naboer forgjeves forsøkt å overtale trebarnsmora Theresea Riggi til ikke å hoppe ut fra balkongen. Et øyenvitne sa at hun ropte «mine barn, mine barn», før hun hoppet.

Den 46 år gamle kvinnen overlevde fallet fra tredje etasje og blir nå behandlet for skader på et lokalt sykehus.

Politiet har bekreftet at de etterforsker en kriminalsak. Trebarnsmoren fra Aberdeen skal ha vært involvert i en bitter skilsmisse.

Faren gir informasjon Etterforskningsleder Alan Jones, sier ifølge Edinburgh Evening News, at etterforskerne ønsker å snakke med Theresea Riggi så snart som praktisk mulig, men at de må avvente fordi hun ikke er istand til å snakke med dem nå.

- Tilstanden hennes er stabil nå, men vi må følge rådene fra det medisinske personalet der hun befinner seg, sier Jones.

Faren til de tre barna ble informert om den tragiske hendelsen i går. Han er hos politiet nå for å bistå etterforskerne med opplysninger om bakgrunnen og historien til familien.

Var meldt savnet De tre barna er tidligere blitt meldt savnet av moren, noe som involverte politiet 21. juli i år.

- Vi hadde samtaler med fru Riggi den gangen, og gjorde avtaler om hvordan vi skulle arbeide med den saken, sier etterforskningsleder Alan Jones.

Han oppfordrer alle som kan vite noe om det dramatiske som har skjedd, om å melde seg med informasjon til politiet.

KRIMINALSAK: En politimann passer på når en ambulanse kjører bort fra åstedet ved Slateford Road i Edinburgh Foto: REUTERS/David Moir
KRIMINALSAK: En politimann passer på når en ambulanse kjører bort fra åstedet ved Slateford Road i Edinburgh Foto: REUTERS/David Moir Vis mer