SER ETTER NYE OFRE: Politiet bruker stigebiler for å få oversikt over krattet i området der til sammen åtte personer er funnet dumpet og drept siden desember i fjor. Foto: AP/Seth Wenig/SCANPIX
SER ETTER NYE OFRE: Politiet bruker stigebiler for å få oversikt over krattet i området der til sammen åtte personer er funnet dumpet og drept siden desember i fjor. Foto: AP/Seth Wenig/SCANPIXVis mer

Fant tre nye ofre - frykter seriemorder er løs

Til sammen åtte personer er funnet drept langs en strand utenfor New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går ble det funnet levninger etter tre nye personer ved stranda på Long Island utenfor New York i USA, melder New York Times.

Politiet mener så mange som åtte personer er drept og politiet mistenker at en seriedrapsmann er løs.

Saken startet da politiet startet å lete etter den savnede prostituerte kvinnen Shannan Gilbert (24) i desember. I søket fant i stedet de likene av fire andre kvinnelige prostituerte i samme område ved en motorvei på stranda Gilgo i Suffolk.

De er, ifølge New York Post, identifisert som:
• Amber Lynn Costello (27)
• Megan Waterman (22)
• Maureen Brainard-Barnes (28)
• Melissa Barthelemy (24)

Kvinnene som ble funnet desember var alle kvinner i 20-åra. De hadde alle annonsert seg selv som eskortepiker på nettstedet Craigslist.

SØKER: Likhunder søker i buskekaoset. I går ble levningene av tre nye lik funnet her. Foto: AP/Seth Wenig/SCANPIX
SØKER: Likhunder søker i buskekaoset. I går ble levningene av tre nye lik funnet her. Foto: AP/Seth Wenig/SCANPIX Vis mer

Politiet har lett i hele vinter og tirsdag i forrige uke fant de et nytt offer, mindre enn to kilometer fra det de andre funnene. I går ble det altså gjort ytterligere tre nye funn i buskene i mellom de to stedene.

De fire siste likene er ikke identifisert. Det er ikke på det rene hvor lenge de har ligget det eller om det er noen direkte forbindelse til de fire første funnene.

- Vi har grunn til å tro at Shannan Gilbert er i dette området, sier etterforskningsleder Dominick Varrone i Suffolk fylke, ifølge nyhetsbyåret AP.

Politiet har etter funnene trappet opp søket ytterligere. 25 personer deltar og man bruker brannbiler for å få oversikt fra stigene på bilene.

IDENTIFISERT: Så langt er Amber Lynn Costello (27), Megan Waterman (22), Maureen Brainard-Barnes (28)
 og Melissa Barthelemy (24) identifisert som ofre i saken. Foto: AP/SCANPIX
IDENTIFISERT: Så langt er Amber Lynn Costello (27), Megan Waterman (22), Maureen Brainard-Barnes (28) og Melissa Barthelemy (24) identifisert som ofre i saken. Foto: AP/SCANPIX Vis mer