Fant venninne død, siktet for dødsfallet

En 23 år gammel småbarnsmor er funnet død i Lofoten. Kripos er på vei.

LYS: Det er tent lys utenfor boligen der den 23 år gamle småbarnsmora ble funnet død. Foto: Lisa Nøtnes / Dagbladet
LYS: Det er tent lys utenfor boligen der den 23 år gamle småbarnsmora ble funnet død. Foto: Lisa Nøtnes / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LAUKVIK / OSLO (Dagbladet): En 24 år gammel mann er siktet legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en 23 år gammel småbarnsmor ble funnet død i leiligheten han disponerte i Laukvik i Vågan kommune i Lofoten.

Siktede og avdøde var venner De to var venner og 24-åringen er siktet på bakgrunn av at han ikke klarer å gjøre rede for hvor han var i timene før han fant den 23 år gamle kvinnen død.

- Han var ute noen timer og kom tilbake, da fant han kvinnen død. Siktede har vansker for å gjøre rede for bevegelsene i forkant av dødsfallet, sier politiavdokat Knut-Inge Myklebust til Dagbladet.

Venner i sjokk Kvinnen har en to år gammel sønn, barnefaren og de andre pårørende er varslet om dødsfallet.

Dødsfallet går sterkt inn på den lille bygda. Venninner og bekjente er i sjokk over at den livsglade 23-åringen er død. Den 24 år gamle siktede i saken, kommer også fra Laukvik.

- Hun var veldig snill og omgjengelig. Hun behandlet alle likt, forteller Kenneth Eilertsen, en familievenn av avdøde.

Avdøde bodde alene sammen med sønnen på to år.

Det er i ettermiddag tent lys utenfor huset der kvinnen ble funnet død.

Kripos på vei Det er ikke tegn til bruk av våpen.

- Den viktigste delen av etterforskningen nå er å få klargjort om dette er et mistenkelig dødsfall eller ikke, sier Myklebust.

Kripos er nå på vei til Laukvik for å bistå det lokale politiet.

FLERE LEILIGHETER: Drapssiktede og flere naboer var i leiligheten der den 23 år gamle kvinnen ble funnet, da politiet ankom stedet i går kveld. Foto: Lisa Nøtnes / Dagbladet
FLERE LEILIGHETER: Drapssiktede og flere naboer var i leiligheten der den 23 år gamle kvinnen ble funnet, da politiet ankom stedet i går kveld. Foto: Lisa Nøtnes / Dagbladet Vis mer