Fastfood i Storbritannia:

Får 11 500 kroner for å spise kyllingnuggets

Det britiske frossenmat-merket Birds Eye søker etter «Chief Dipping Officer».

KYLLINGNUGGETS: Én vinner får et års forbruk av kyllingnuggets og 11 500 norske kroner, opplyser Birds Eye. Foto: MK Studio/Shutterstock/NTB
KYLLINGNUGGETS: Én vinner får et års forbruk av kyllingnuggets og 11 500 norske kroner, opplyser Birds Eye. Foto: MK Studio/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tenk om man kunne tjent 11 500 kroner på å spise kyllingnuggets hele dagen?

Det britiske frossenmatprodusenten Birds Eye har lagt ut en noe spesiell stillingsannonse som frister med akkurat dette.

De søker nemlig etter en «Chief Dipping Officer», eller en hoveddyppesjef på godt norsk. Annonsen ligger ute på deres egen hjemmeside.

- Stillingen som hoveddyppesjef krever en person med en fremragende lidenskap for dyppekylling, og evnene til å idenfisere den perfekte dippen som passer for hele familien, skriver Birds Eye i stillingsutlysningen.

- Upå-klukk-elig jobb

Birds Eye leter altså etter en med en overlegne smaksløker og eventyrlyst når det kommer til å eksperimentere med nye kombinasjoner.

I og med at stillingen også innebærer et midlertidig ansvar for å publisere på Birds Eye sosiale medier-kontoer, må kandidaten være komfortabel med å være foran kamera også mens de spiser nuggets.

- Den riktige kandidaten vil være forpliktet til å gjøre en upå-klukk-elig jobb, skriver de.

RØPER: «McDonalds-ansatt avslører» kommer med påstand på Tiktok. Kommunikasjonssjef Veronika Skagestad i McDonalds Norge avviser påstand. Video: Tiktok @dresav92 Vis mer

Den som får «jobben» vil få et års forbruk av dyppekylling, samt 1000 britiske pund, som tilsvarer 11 500 norske kroner.

Mens kyllingnuggets er laget av kvernet kjøtt, er dyppekylling eller «Chicken Dippers» som de heter på engelsk, laget av ren kyllingfilet.

Bare for briter

Dessverre står det spesifisert i betingelsene at bare innbyggere over 18 fra Storbritannia kan søke på «stillingen», så her i Norge får det bli med drømmen om å få betalt for å spise nuggets.

For ordens skyld så spesifiseres det med bitteliten skrift i bunnen av stillingsutlysningen at «premien ikke innebærer en faktisk ansettelse hos Birds Eye».

- Det finnes ingen «Chief Dipping Officer»-rolle, og ingen annen kontrakt vil bli inngått, presiserer Birds Eye.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer