BLE UFØR ETTER BLINDTARMOPERASJON:  Lagmannsretten har opprettholdt rekorderstatningen på 13 millioner i forbindelse med at en en kvinne ble 100 prosent ufør etter en blintarmoperasjon ved Stavanger univeristetssjukehus. Illustrasjonsfoto: Erling Hægeland/Dagbladet.
BLE UFØR ETTER BLINDTARMOPERASJON: Lagmannsretten har opprettholdt rekorderstatningen på 13 millioner i forbindelse med at en en kvinne ble 100 prosent ufør etter en blintarmoperasjon ved Stavanger univeristetssjukehus. Illustrasjonsfoto: Erling Hægeland/Dagbladet. Vis mer

Får 13 millioner etter mislykket blindtarmoperasjon

Kvinne fikk nerveskade etter inngrep i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rekorderstatningen på 13 millioner kroner som en kvinne ble tilkjent etter en mislykket blindtarmoperasjon ved Stavanger universitetssjukehus, blir stående.

Kvinnen ble i Stavanger tingrett i fjor tilkjent erstatningen på 13 millioner kroner etter en operasjon for betennelse i blindtarmen.

Operasjonen førte imidlertid til en nerveskade som har gitt henne store smerter og gjorde henne 100 prosent ufør.

- Viktig prinsipiell dom Nå har lagmannsretten gitt henne fullt medhold i ankesaken og kommet fram til at erstatningssummen blir stående, skriver Stavanger Aftenblad.

- Dette er en viktig prinsipiell dom som kan få betydning for andre i samme situasjon. Den legger nemlig til grunn at det skal foretas en konkret, individuell vurdering av inntektstapet hun vil lide på grunn av operasjonen, sier kvinnens advokat, Christian Thrane Asserson.

(NTB).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer