BOT - MEN BEDRING?: Jaume Marquet Cot, alias Jimmy Jump, stormet scenen under spanias framføring i Telenor Arena i går. Nå får han en bopt på 15.000 kroner. Men bøter har ikke stoppet spanjolen, som har bedrevet famøse avbrudd av sportsbegivenheter siden 2004. Foto: Scanpix
BOT - MEN BEDRING?: Jaume Marquet Cot, alias Jimmy Jump, stormet scenen under spanias framføring i Telenor Arena i går. Nå får han en bopt på 15.000 kroner. Men bøter har ikke stoppet spanjolen, som har bedrevet famøse avbrudd av sportsbegivenheter siden 2004. Foto: ScanpixVis mer

Får 15.000 i bot for MGP-stuntet

Jaume Marquet Cot, alias «Jimmy Jump», er løslatt av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Politiet i Bærum har avhørt spanjolen, etter at han i går kveld ble pågrepet for å ha stormet scenen i Telenor Arena under spanias framføring av sitt MGP-bidrag «Algo Pequenito».

- Han er en person som er veldig glad i oppmerksomhet. Han har alltid vært opptatt av å komme på TV. Han er også glad i musikk og ved å reise til Eurosong-finalen fikk han oppylt begge ønsker, sier stasjonsjef ved Bærum politistasjon Per Christian Ottesen til Dagbladet.

Nå får spanjolen 15.000 kroner i bot.

- Han får et forelegg på 15.000 kroner og blir dimitert. Han hevder at han bor hos en bekjent i norge og at han har billett tilbake til Spania i morgen, men dette har vi ikke fått bekreftet, sier Ottesen.

- Grei fange Han understreker at Jimmy Jump ikke fortsatte sin panegyriske opptreden fra scenen på cella i natt.

- Han var en grei fange i natt, sier Ottesen.

Ifølge statsjonssjefen har spanjolen forklart at det var tilfeldig at han valgte å avbryte under Spanias opptreden, og at han ikke ønsket å ødelegge for noen.

Jaume Marquet Cot er kjent for å ha avbrutt en rekke store sportsbegivenheter under aliaset Jimmy Jump.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere av Jimmy Jumps stunt finner man dokumentert på You Tube, blant annet landskampen mellom Tyskland og Tyrkia, Champions League-kampen mellom Milan og Liverpool, kampen mellom Barcelona og Bayern München, og i vannet under vannpolofinalen Copa del Rey.

Marquet klaret også å erte på seg Roger Federer under French Open-finalen i fjor.

Ukjent med varsling Han annonserte også at han ville forsøke å komme seg opp på scenen under MGp-finalen i Telenor Arena så tidlig som for tre uker siden.

- Vi var ikke kjent med at han hadde varslet et stunt før norske medier meldte det i dag, sier Ottesen.