BOT - MEN BEDRING?: Jaume Marquet Cot, alias Jimmy Jump, stormet scenen under spanias framføring i Telenor Arena i går. Nå får han en bopt på 15.000 kroner. Men bøter har ikke stoppet spanjolen, som har bedrevet famøse avbrudd av sportsbegivenheter siden 2004. Foto: Scanpix
BOT - MEN BEDRING?: Jaume Marquet Cot, alias Jimmy Jump, stormet scenen under spanias framføring i Telenor Arena i går. Nå får han en bopt på 15.000 kroner. Men bøter har ikke stoppet spanjolen, som har bedrevet famøse avbrudd av sportsbegivenheter siden 2004. Foto: ScanpixVis mer

Får 15.000 i bot for MGP-stuntet

Jaume Marquet Cot, alias «Jimmy Jump», er løslatt av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Politiet i Bærum har avhørt spanjolen, etter at han i går kveld ble pågrepet for å ha stormet scenen i Telenor Arena under spanias framføring av sitt MGP-bidrag «Algo Pequenito».

- Han er en person som er veldig glad i oppmerksomhet. Han har alltid vært opptatt av å komme på TV. Han er også glad i musikk og ved å reise til Eurosong-finalen fikk han oppylt begge ønsker, sier stasjonsjef ved Bærum politistasjon Per Christian Ottesen til Dagbladet.

Nå får spanjolen 15.000 kroner i bot.

- Han får et forelegg på 15.000 kroner og blir dimitert. Han hevder at han bor hos en bekjent i norge og at han har billett tilbake til Spania i morgen, men dette har vi ikke fått bekreftet, sier Ottesen.

- Grei fange Han understreker at Jimmy Jump ikke fortsatte sin panegyriske opptreden fra scenen på cella i natt.

- Han var en grei fange i natt, sier Ottesen.

Ifølge statsjonssjefen har spanjolen forklart at det var tilfeldig at han valgte å avbryte under Spanias opptreden, og at han ikke ønsket å ødelegge for noen.

Jaume Marquet Cot er kjent for å ha avbrutt en rekke store sportsbegivenheter under aliaset Jimmy Jump.

Flere av Jimmy Jumps stunt finner man dokumentert på You Tube, blant annet landskampen mellom Tyskland og Tyrkia, Champions League-kampen mellom Milan og Liverpool, kampen mellom Barcelona og Bayern München, og i vannet under vannpolofinalen Copa del Rey.

Marquet klaret også å erte på seg Roger Federer under French Open-finalen i fjor.

Ukjent med varsling Han annonserte også at han ville forsøke å komme seg opp på scenen under MGp-finalen i Telenor Arena så tidlig som for tre uker siden.

- Vi var ikke kjent med at han hadde varslet et stunt før norske medier meldte det i dag, sier Ottesen.