Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Far (20) puttet datter i mikro-ovnen

Ana (2 mnd) fikk store brannskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Joshua Mauldin puttet sin to måneder gamle datter Ana i mikrobølgeovnen i Galveston i Texas. I dag ble han funnet skyldig i å ha utøvd grov vold mot barn, melder AP.

Mauldin (20) erklærte seg ikke straffskyldig i saken, og sier han var psykotisk i gjerningsøyeblikket. Aktoratet derimot hevder det var sinne som drev ham til den grufulle handlingen, og fikk juryen med seg på dette.

Ana lå inne i mikrobølgeovnen i mellom 10 og 20 sekunder, og fikk andre - og tredjegrads forbrenninger på et øre, kinnet, hendene og skuldrene og måtte ha to hudtransplantasjoner. Deler av hennes venstre øret måtte også fjernes.

Statsadvokat Xochitl Vandiver hevder at det ikke er noe som tyder på at den unge faren ikke var tilregnelig i gjerningsøyeblikket. Faktisk er Mauldin kjent for å lyve om psykiske problemer for å komme seg ut av trøbbel, og først hevdet han at datterens skader skyldtes solbrenthet, poengterte hun.

Etter han hadde skadet datteren, skal Mauldin ha prøvd å ta sitt eget liv ved å løpe ut i trafikken. Han ble imidlertid arrestert før han klarte å fullføre dette, skriver Daily Mail.

20-åringen risikerer livstid bak lås og slå, men straffeutmålingen er ennå ikke fastlagt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media