Far (32) truet med å knuse kneskålene til gravid lærer

Etter at sønnen hans hadde fått tilsnakk på barneskolen, troppet oslomannen opp med balltre.

OPPRØRT: Da Knut Myhrer, hovedtillitsvalgt i Oslo-skolen, på 90-tallet kartla lærere som opplevde vold på jobben, fant han knapt én som fikk støtte fra skolen. Han har aldri hørt maken til truslene 42-åringen er tiltalt for. Her foran Lambertseter skole. Foto: Espen Røst
OPPRØRT: Da Knut Myhrer, hovedtillitsvalgt i Oslo-skolen, på 90-tallet kartla lærere som opplevde vold på jobben, fant han knapt én som fikk støtte fra skolen. Han har aldri hørt maken til truslene 42-åringen er tiltalt for. Her foran Lambertseter skole. Foto: Espen Røst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||En 32 år gammel mann må i neste uke møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha truet en kvinnelig barneskolelærer med grov vold.

Bakgrunnen skal ha vært at sønnen hadde blitt irettesatt av læreren. Mandag 19. januar, like før skoledagen var slutt, dukket 32-åringen opp på Lambertseter skole for å finne kvinnen — med et balltre i hendene.

Da han traff på skolens assisterende rektor og flere andre ansatte, gjorde mannen det ifølge politiet klart at han ønsket å skade læreren han lette etter.

— Jeg skal slå henne i kneskålene med denne, sa faren ifølge tiltalen. 

Høygravid Den unge læreren trusselen var rettet mot, var gravid i niende måned da situasjonen oppsto. Hun forteller at bakgrunnen for dramaet var at mannens sønn, som var elev på et av de lavere trinnene ved skolen, hadde fått helt vanlig tilsnakk tidligere på dagen.

Faren valgte ifølge politiet altså å true med hevn i form av et fysisk angrep.

— Jeg hadde bare gjort jobben min, så jeg fikk jo litt av et sjokk, sier kvinnen, som først ikke forsto alvoret da hun ble varslet om at den sinte faren hadde dukket opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer