Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Far (42) og sønn (20) siktet i motell-drapet

To personer framstilles for varetektsfengsling nå.

DREPT: Til sammen fem personer er siktet for drapet eller medvirkning til drapet på Tom Raymond Hansen (35) på Holms Motell. En far (42) og sønn (20) er blant de siktede.
Foto: Peder Gjersøe/Dagbladet
DREPT: Til sammen fem personer er siktet for drapet eller medvirkning til drapet på Tom Raymond Hansen (35) på Holms Motell. En far (42) og sønn (20) er blant de siktede. Foto: Peder Gjersøe/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TØNSBERG/OSLO (Dagbladet): To 20-åringer, som er siktet for drapet på Tom Raymond Hansen (35) på Holms Motell mellom Sandefjord og Larvik, framstilles for varetektsfengsling i Tønsberg tingrett i dag.

I tillegg er en kvinne og en 42 år gammel mann, samt en mann i 20-åra, siktet i saken.

Etter det Dagbladet får opplyst er 42-åringen faren til en av de siktede 20-åringene. VG skriver at politiet har opplysninger om at det skal ha vært en voldsepisode mellom drapsofferet og den siktede 42-åringen i forkant. Politiet etterforsker nå om motivet for drapet er at sønnen til 42-åringen har hevna seg, skriver avisa.

- Politiet har lagt merke til medienes spekulasjoner omkring motiver. Dette er opplysninger politiet også er oppmerksom på, men vi etterforsker bredere enn som så, sier politiinspektør Magnar Pedersen i Vestfold politidistrikt om at både sjalusi og hevn kan ha vært motivene for drapet.

Politiet ber om at de to siktede 20-åringene skal varetektsfengsles i fire uker med to ukers brev, besøk- og medieforbud. Kjennelsene er ventet senere i dag.

Begge nekter straffskyld.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media